“Ne valja vam MUSLIMAN, ne valja vam SRBIN, ne valja vam HRVAT.” Dedo rasplakao pola Jugoslavije kada im je očitao lekciju! ŠOK VIDEO

Ovi prostori su takvi da je tu uvijek bilo svađe oko toga ko je koje vjere i koje koje nacije. To je inace normalna stvar koja se dešava na područjima Jugoslavije, dok je bijesnio rat koji je bio u 90.tim godinama. Jako puno svađa, problema , svađa i viceva o svemu.

 

Jedan dedo stariji iz Visokog iz Bosne i Hercegovine  je odlucio da prenese svoje neke osobne stavove  i da se osvrne  na stanje trenutno koje vlada u Bosni i Hercegovini.

Lahudin od milja ga zovu svi Dedo je podijelio jednu izjavu koju su svi prihvatili, i Srbi i Hrvati ali i Muslimani. On je svojim rijecima izlijecio srca mnogih ljudi a pogledajmo sada o kakvoj izjavi se ovdje radi.

Oni svi pojedinci koji tvrde da je nepozeljno da se bude Bosnjak, Hrvat ili Srbin to nisu pravi ljudi. Vazno je da se uvijek bude na oprezu sa tim ljudima i osobama. Oni konzumiraju hljeb, vodu i rakiju, bave se raznim aktivnostima i sjedenjem hodanjem i radom. Mogu se oni zvati Mujo, Djuro, STJEPAN to je razlika koja se desava medju njima. Ali razlike nista nemaju. Sposoban sam dati krv kome je potrebna moja krvna grupa. BIlo da treba Đokanu, Jozi ili bilo kome, zasto ikoga odvajati. Jedina razlika je u cinjenici da su osobe pod uticajem raznih ideja. Djed Lahudin je odlucio da rasvjetli taj problem.