“Dobio sam njeno tijelo, umotano i u kovčegu!”Tugovao i bolovao za njom- Sahrani suprugu a nakon 2 godine ugledao je na TV-u!

Zaista oko nas dosta potresnih ispovjesti ima i svaki dan mogu da se pronadju na raznim internet portalima i na drustvenim mrezama. Neke od njih kada cujemo zaista zvuce nevjerovatno a nekada se zna ciniti i da je to lazno, ali kada se sve ovo lijepo provjeri moze se vidjeti da su to sto posto tacne i istinite price. Sada jedna prica koja ce vas vjerovatno iznenaditi.

U Maroku covjek po imenu Abragh Mohamed je imao uvjerenje da mu je supruga umrla u sudaru automobila i to prije nekoliko godina. Njegova supruga cije ime nije spomenuo je prevezena u bolnicu gdje su strucnjaci dali mu stravicnu i mracnu prognozu i sanse za prezivljavanje su bile skroz male.

Mohamed se prisjetio trenutka kada je preuzeo njeno tijelo i sve je to bilo lijepo zapakovano i spusteno je u lijes. Godine 2014 je odredjeno njeno vjecno prebivaliste i tu je smjestena.

Proslo je nekoliko godina a tokom televizijskog programa posvecenom spajanju ponovo porodica, njihovi prijatelji su ostali zateceni kada su vidjeli da je tu zena i kada su je pogledali jasno je bilo da je to Mohamedova supruga.

Ona je otkrila svoj identitet i navela ime i adresu i rekla je da je bila odvojena od supruga dvije godine. Otkrice je pokrenulo niz istrazivanja, i sada nikome nije jasno kako je Mohamed tajno pokopao neku zenu koja nije identifikovana. Mohamed se iznenadio kada je vidio da je to druga zena a da je njegova supruga i dalje ziva. Tacna hronologija nikome nije bila jasna.

Ovo je incident iz Maroka koji je izazvao dosta pozornosti na svim drustvenim mrežama i onda su se pokrenule razne teorije da se shvati cijeli ovaj dogadjaj koji se desio. mNOGI SU MISLILI da je njegova supruga u tom trenutku izgubila pamcenje.