Vera Matović u 79.-oj godini ima telo kao DEVOJKA! Godinama samo jedna navika dovela je do dugog zdravlja i vitalnosti (FOTO)

Ona je nasa poznata pjevacica a ime joj je Vera Matovic. Oduvijek je imala liniju koja je zaista savrsena i osoba je rijetka koja je imala i neke probleme sa viskom kilograma, te se oduvijek odrzavala na istom.

Ona je tokom cijele svoje karijere ni ti jednom nije otkazala koncert radi nekog loseg zdravlja ili zdrastvenih problema koji su je mucili i morili. Sada sa 79 godine jako je vitalna i moze se reci da sve to potice od njenih zdravih navika koje je imala i koje je praktikovala tokom cijelog zivota.

“Sta god da radim ja radim od srca a niko ne vidi ni kada sam lose raspolozena ni ti kada me nesto muci. Oduvijek sam veliki profesionalac bila i radi toga me i publika voljela.” rekla je ona.

Zaista svaki dan rano ustajem, oko cetiri ili pet ujutro sve zavisi. odmah se obucem i idem da treniram, ili da trcim a vjeruejm da jako malo ljudi u mojim godinama to radi. imam i traku za trcanje u domu i to je sastavni dio mojih aktivnosti. KAda snimam, smanjim tu rutinu ali inace moj dan tako pocinje

Pored toga je rekla da oduvijek pazi na ishranu i da je njena prehrana raznolika i zdrava. Nema losih navika i to je jasno da utice na njen izgled.

“Ne pijem, ne pusim i pijem puno vode, jabuke volim da ejdem, ribu i piletinu i dosta salate. Skoro da nikada ne jedem slatkise.”