Dok je Arkan bio živ, njih dvije su bile nerazdvojne a onda sve kreće nizbrdo! CAKANA PROGOVORILA O ODNOSU SA CECOM- Evo šta je rekla za pjevačicu!

Pjevacica Dragica Radosavljević je inace poznata pjevačica iako mnogi ne znaju nju kao pjevacicu i njenu karijeru, ona je tokom svoje karijere dobila i nadimak a to je “Cakana” NAime kako ste mogli da vidite danas po naslovu mi pisemo o njenoj izjavi koja se tice za pjevačicu Cecu!

Njih dvije su u jako dobrim odnosima, pogotov dok je pokojni suprug Arkan bio među živima ali neke su se stvari poslije promijenile a sada vi vidite o cemu se ovdje radi. Svi se pitaju sta se desilo izmedju njih dvije? Pjevačica je u nekoliko recenica rekla dosta toga a u nastavku pogledajte i vi o cemu se radi!

Mi smo zaista bliske bile i jako se druzile prije pogotov dok je Arkan bio ziv. Bila sam tu dok su se muvali i dok su bili skupa i bili su jako druzeljubljivi, te me je ugostial tada u Beogradu, i Zitorašu i jako je draga osoba i dobra kolegica. Imali smo puno zajedno turneja, samo malo ko od ovih mladih i novih generacija zna. ona je dobro diejte ali tokom godina svi se okrenu samo sebi, i tako je doslo do zatajenja druzenja ali su joj djeca jako odgojena i jako dobra majka!