STOJA ODLUCILA SE NA VELIKE PROMJENE: Za nove lice dala preko 100.000 eura- Ona više ne liči na sebe, estrada u nevjerici! (FOTO)

Njeno pravo ime je Stojanka Novaković poznatija svima kao STOJA i pjevačica je sa nase scene koja zaista rijetko privlaci paznju na sebe. Naime ona radi neke stvari a mediji su ti koji odmah vole da sve to prokomentarisu. NAime njeno umjetničko ime smo rekli iako vecina zna a ona je nedavno odlucila da progovorila o estetskim zahvatima koje je uradila na sebi dok je bila u Turskoj i ona je osoba koja je odlucila da promijeni licni opis a vi sada pogledajte o cemu se ovdje radi.

Naime rekla je za medije da je u Turskoj bila preko 2 mjeseca i da je ona neko ko uvijek ide iz krajnosti u krajnost ili radi sve ili pak nista. Ona je rekla sama sebi da ce da smrša i to joj je u jednu ruku i islo ali onda je odlucila i da napravi neke korekcije koje nije mogla sama koliko god zeljela da koriguje. Istakla je da je bila tri do cetiri dana u krevetu jer nisam mogla da ustanem.

 

Istakla je da je zaista imala preteske zahvate ali kako i sama kaze nije je to toliko kostalo. Mediji su onda saznali da je za sve to uspjela da potrosi preko 100.000 eura ali isplatilo se jer zaista izgleda carobno.