Dok je sa Milicom plivao u novcu, bivsa supruga Hana sa decom je zivela u ovakvom stanju! OVDJE SU ODRASLA DECA ZELJKA MITROVICA

Sonja Mitrovic je inace bila prva supruga velikog Zeljka Mitrovica a on niej tada imao novca i karijeru kao sto je sada ali su imali veliku ljubav. Nikada se nije spekulisalo o tome da su zasnovali brak ili porodicu radi novca kao sto sada svakodnevno se prica o tome da je sada sa svojom drugom suprugom Milicom i sa svim odnosima oko toga. On nju kako kaze hoda sa drugim djevojkama, a Milica je ta koja zna ali novac je jaci od ljubavi pa ona ne ostavlja njega ali isto tako jer je ona jako pametna on ne ostavlja nju. On je sa Sonjom imao djecu a sada mozete da vidite slike koje vidite ispod teksta koji kruze drustvenim mrezama a u takvim uslovima su zivjeli dok je on polako gradio imperiju sa Milicom.

 

Neki su govorili o tome da je ona zivjela u rentanom stanu koji je tada bio zaista pun vlage a neki kazu da je to normalno bilo u to vrijeme a tada je situacija bila takva da tu nije bilo luksuza. Kada vidite ovu sliku sigurno ste imali neki utisak koji ce te podijelite sa nama. Dajte nam komentar, a svi cekaju da se sada i sam Mitrovic oglasi jer on jako voli medije i paznju.