Sjećaš li je se? Bila je najpopularnija pevačica 90-ih

Marina Živković, proslavljena pjevačica iz 1990-ih, ogromnu slavu stekla je pjesmama koje su se popele na top liste kao što su “Ajmo dan-dva”, “Pet godina”, “Sutra ću da plem” i “Lavica”. No, čak i s diskografijom od pet albuma, neustrašivo je odlučila privesti kraju svoju glazbenu karijeru i krenuti na jedno sasvim novo putovanje.

S obzirom na njezinu dugotrajnu odsutnost iz javnosti, oko nje se pojavilo mnoštvo nagađanja. Raspon nagađanja proteže se od ideja o njezinoj metamorfozi u bijelog maga i iscjelitelja do šaputanja o vjerskom preobraćenju i potpunoj reviziji identiteta. Osim nadaleko poznatog imena, govori se i o alternativnom nadimku, Maha Mantra. Unatoč tome, Marina je i dalje oprezna te odbija niti potvrditi niti demantirati ove tvrdnje. U televizijskom intervjuu 2018., Marina je otkrila svoju nedavnu fascinaciju šamanizmom i njegovim dubokim vezama sa suštinom nečijeg bića.

Marina je izrazila svoje osobno prihvaćanje ovog duhovnog putovanja, istaknuvši važnost usklađivanja vlastitog života sa suštinom svoje duše. Kada su je ispitivali o njezinom prelasku u bijelog čarobnjaka, samouvjereno je potvrdila svoju predanost ovom putu. U mojoj odsutnosti, moja okolina je obavijena čistom i blistavom bijelom nijansom.

Neka se zna da je ovo samo šala. Unatoč svojoj povučenosti, ustrajem u zračenju sjajem, nalik nebeskom entitetu, unutar granica svog svetog prostora. U sklopu stana, kao što je već spomenuto, nalazi se oltar koji je vješto izradila njezina sestra Ljiljana, cijenjena praktičarka feng shuija. Pokazujući na stolac, nastavila je s izlaganjem njegovog značaja kao utočišta za one koji traže terapeutsku utjehu, ističući njegove transformativne moći. Sposobnost sagledavanja prave suštine pojedinaca talent je koji posjedujem. Dovoljno je samo gledati u njihove oči i pustiti njihovu energiju da teče.

Utjecaj svake riječi ne treba podcijeniti niti zanemariti, jer njihova energija vječno odjekuje u kozmosu. Nije iznenađujuće da se nalazimo u sadašnjim okolnostima, ali ne razmišljamo o posljedicama naših nepromišljenih riječi prema onima koji su bolesni. Zatim se pitamo zašto doživljavamo bol kada vrijeđamo božansko. Dopustite mi da kažem da je moje postojanje i kao žene i kao umjetnice bogato i vrijedno.

U kolekciji salona, ​​moji prijatelji i suradnici i ja surađujemo na proizvodnji potpuno prirodnih, organskih krema protiv celulita. Marina je prije nekoliko godina dala ovo objašnjenje. U to je vrijeme bila duboko uključena u šamanizam, aktivno tražeći razne dodatne obrazovne prilike i stječući dodatne titule kako bi poboljšala svoje znanje i vještine.