Dok Jelena živi u vili od 5 miliona eura, majka Duška nema grijanje u svojoj kući i jedva sklapa kraj s krajem! Duško i dalje MOLI majku za oprost! (FOTO)

Jedan od poznatijih parova na našim prostorima je par kojeg čine jako poznata pjevačica a njeno ima je Jelena Karleuša koja je u braku jako dugo sa fudbalerom Duškom Tošićem. Međutim u medijima se jako često govori o tome kako oni se ne slažu te je prije par dana do nas došla informacija kako su oni pred saamim razvodom.

Tako je prije par dana do nas došla priča koja je mnoge šokirala a evo o čemu se radi. Radi se o tome da je Duško uvijek htio sve najbolje obezbjedi za Jelenu te je ona živjela u vili od 5 miliona eura. Pored toga baš u tom trenutku majka Duška je živjela u staroj kući koja nije imala ni grijanje i jedva je sklapala kraj s krajem. Međutim sada kada se oni razvoda Duško se posvetio majci.

Tako je i sam rekao kako i dan danas moli svoju majku za oprost za to što je uradio te da i sam priznaje kako je kriv za sve što je uradio. Šta vi mislite o ovome svemu? Podijelite sa nama svoj stav u komentarima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *