Treba mi POMOĆ! Trudna sam, a ne znam ko je OTAC djeteta! Te noći nas je bilo dosta, i svašta se radilo! Onda je prišao ON..! (FOTO)

Pored mnogih priča o raznima dešavanjima u svijetu ali i na Balkanu ovog puta do nas je došla priča o jednoj djevojci koja je odlučila da podijeli sa nama svoju priču te mnogi kada su ovo vidjeli ostali su zgroženi te nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Njeno ime je Dinela i ima 28 godina a ovo je njena priča.

Naime, radi se o tome da je ona bila svoje prijateljice na jednom partiju gdje je bio veliki broj ljudi te je bilo i mnogo alkohola jer je njena prijateljica proslavljala rođenda. Tako poslije nekog vremena ona je rekla kako je spavala sa 3 muškarca čak za istu noć. Poslije par dana je saznala kako je trudna i to joj je donijelo veliki nemir.

Samim time on nije čak ni sigurna ko je otac djeteta i to joj stvara veliki pritisak te ne zna šta da radi. Tako je ona odlučila da potraži pomoć od našim čitatelja te je rekla da svaki savjet bi joj dobro došao. Podijelite sa nama svoje mišljenje i recite svoj savjet ako imate nešto reći o ovome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *