Dolazi nam HLADNI VAL! Temperature će biti u dubokom minusu, a OVE padavine snijega se na pamte na našim prostorima! (FOTO)

Kako nam je došao mjesec decembar tako su i krenule nagle promjene vremena te samim time mnogi ljudi se navikavuju na ovo vrijeme a posebno oni koji imaju promjene sa oraganizmom kada dođe do ovog prelaznog perioda. Tako je i ovog puta do nas došla jedna informacija koja je mnoge zabrinula te kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da nas ovo očekuje.

Naime, prema informacijama naših najpoznatijih meteorologa smatra se da će u narednih nekoliko sedmica na cijelom Balkanu da vlada hladni val. Prema procjene temperature će stalno biti ispod nule te samim time očeuje se jako hladan period. Pored toga smatra se kako će u narednom periodu doći do jako velikih padavina snijega koje čak nisu zapamćene na našim prostorima.

Šta će se sve dešavati u narednom periodu i šta nas to sve čega ostaje nam da vidimo. Za vas imamo samo preporuke da se spremite za naredni period jer nas očekuju jako velike padavine te se spremite za snijeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *