Umro joj muž, pa se udala sa svog SVEKRA! “Bolje da spavam sa njim, nego sa drugim muškarcima iz sela!” SVI su zgroženi! (FOTO)

Kako svakog dana dijelimo sa vama razne informacija o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas tako je i ovog puta do nas došla jedna priča iz jednog sela koje se nalazi nadom Niša koja je cijelu Srbiju šokirala. Radi se o tome da je ovo priča o jednoj porodici koju su činili muž i žena ali je sa njima živio i otac od muža koji je dakle bio svekar.

Tako nažalost je muž koji je imao samo 34 godine preminuo u saobraćajnoj nesreći. Međutim poslije samo 3 mjeseca njegova supruga uradila nešto što je sve šokiralo. Radi se o tome da je ona odlučila da se uda za svog svekra. Kada je to uradilo mnogima nije bilo jasno što je to uradila a kao obrazloženje za to ona je rekla kako je bolje da spava sa svekrom nego sa nekim drugim muškarcima iz sela.

Nakon ovih njenih riječi svi ljudi su ostali zgroženi na nju i nisu mogli da vjeruju da je ona ovo uradila. Ovo je jedan od primjera koji je cijeli Balkan ostavio bez riječi te samim time niko nije mogao da vjeruje da se rade stvari poput ovih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *