Dosta je šutnje- Suzana Jovanović odlucila progovoriti o razvodu! RADI PREVARE RAZVOD BRAKA SE MORAO DESITI

Supruga našeg poznatog covjeka sa estrade Saše Popoviča, pjevačica Suzana Jovanović je odlucila da progovori o svom privatnom zivotu o kojem jako rijetko govori. Naime ona je sina Danijela rodila kao jako mlada sa samo 19 godina i odmah se udala za oca njenog djeteta ali ubrzo se desio i razvod jer je suprug njen kako je rekla prevario

-Imala sam skoro 19 godina kad sam rodila sina Danijela.

On je bio moja prva ljubav. Do tada je bilo naravno simaptija. Odmah sam se udala, dobila sina i jos brze sam se razvela. Nesto se desilo u tom braku i kasnije sam cula da ja nisam jedina u braku i zivotu. Svi su to znali sem mene. Tada je brak krenuo da puca. Poceo je razvod,nikada nisam zeljela da budem druga.

Sin mi je tada imao osam mjeseci. SAMA sam ga odgajala. Uzela sam djecu, otisla kod roditelja i razvela se. Moji roditelji su jedva cekali da ja dodjem kuci i da budemo svi skupa, jer sam ja bila jedinica.

To mi je jako tesko bilo. Ja sam zavrsila poslovnu skolu ali nisam imala posao. Pjevala sam tada ali me niko nije zvao. Bila sam zabrinuta kako da sama odgaja dijete. Nisam gledala na sebe. TAda se sve otvorilo i Bog me pogledao.