Dosta sam krila-umorna sam! SUZANA JOVANOVIĆ PROGOVORILA O RAZVODU- Radi prevare odlucila sam da okončam brak!

Ona je supruga Saše Popovića a njeno ime je Suzana Jovanović- Ona nije samo njegova supruga nego je ona prije svega toga bila i pjevačica. Ona je svog sina Danijela rodila kada je imala samo 19 godina i odmah se udala i za oca djeteta gdje se i ubrzo razvela jer kako je rekla saznala je za prevaru svog supruga.

TO je bila njena velika adolescentska ljubav. Naravno do tada su bile simpatije. KAda se udala, dobila sina jos brze se razvela. Nesto se desilo u tom braku a kasnije sam cula da ja nisam bila jedina. To je moj prvi brak i gledala sam kako se raspada. Desio se i razvod jer ne zelim nikome biti druga.

Tada je moj sin imao samo osam mjeseci. Sama sam ga odgojila. uzela sam djecu, otisla kod roditelja da zivim i desio se razvod. Moji roditelji su jedva cekali da se mi vratimo, ja sam jedinica.

Ovo mi je bilo teško. ZAvrsila sam poslovnu skolu ali nisam mogal da nadjem posao. Pjevala sam ali me niko tada nije zvao. Bila sam zabrinuta kako da odgojim ovo dijete. Nisam gledala na sebe. Onda me je Bog pogledao. POCELA SAM DA RADI.

Bila sam jako mlada i niko nije znao da mi je to sin. Svi su mislili da je mlađi brat. Roditelji su mi bili sve, brinuli su se o nama.