Zar je već kraj? ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SKINULA BURMU! Objave pjevačice šokirala sve i digla veliku PRAŠINU

Vijest kao bomba je odjeknula da je Anastasija RAžnatović vjenčala se sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom koji je inače i reprezentativac Srbije. NAime sada se pojavila vijest da je on povrijeđen tokom utakmice koja se igrala protiv Atletika Bilbaa u Sevilji.

On je u tom trenutku dobio povredu meniskusa u lijevom koljenu i radi toga je morao da bude podvrgnut operaciji i sada ce da bude odsutan od fudbala dva do tri mjeseca.

Fanovi širom svijeta daju veliku podršku Nemanji i mnogi se pitali da li je uredu sve sa njihovim brakom ili njihovim odnosom. Supruga Anastasija Ražnatović sada Gudelj je skinula burmu nakon njihovog tajnog vjenačnja koji se desio proslo ljeto.

Zadnja slika Cecine kćerke je izazvala veliku pometnju na Instagramu a prva stvar jeste pažnja ta sto ona nema burmu na desnom prstenjaku.

Ali naravno da ima činjenica da supruga mladog reprezentativca Srbije privremeno skinula komad nakita ne mora da znači da ona nije velika podrška svom suprugu  u ovom teškom periodu. Tokom oporavka Anastasija će da bude uz supruga i da mu pruzi ljubav pažnju i podršku da bi se on vratio sto prije.