Dosta se godinama govorilo o odnosu Marije i Džejle Ramović a sada ona progovorila o SVEMU! “Sve sokirala odgovorom, priznala LJUBAV!

Ono sto bi trebali reci jeste da je Marija neko ko se godinama ne bavi medijima, jednostavno je to ne zanima i ne trosi vrijeme na to. Ona je neko ko ne daje izjave za medije, i sve sto ima, krije i cuva za sebe.

Ona sve demantuje jednom i onda jednostavno pusti da se dalje govori i spekulise i kako je sama rekla dosta se govorilo i pisalo o njoj i njenom odnosu sa mladom Džejlom ali nije marila za to jer je sama znala sta je jedina i prava istina.

Da li zaista ima potrebe da svaki dan nesto iznova i iznova demantujem? Upitala je ona, Ona se isto pitala da li ljudi misle da ona ima zaista toliko vremena da se bavi tim poslovima? Ona je sada jako okupirana sa svojim i rekla je : “necu dozvoliti da se njegovo ime uplice u neke price koje veze sa vezom nemaju.”

Kako kaćz sada se po prvi put oglasava povodom pominjanjem beba u medijima i kaze da ce od danas pa na dalje jako skupo kostati sve ako neko spomene joj sina pogotov u negativnom jer vise da suti nece i nema potrebe jer ima  nekog do koga joj je jako stalo. Sve je zaista iznenadila sa izjavom.