Lepa Brena nikad gore- Zdravlje joj narušeno! PORODICA I PRIJATELJI OČAJNI I TUGUJU! Za ovo lijeka nema?

Lepa Brena je radi svog zdrastvengo stanja bila primorena da napravi neke promjene sto se tice njenog zivota. poznato zdrastveno stanje Lepe Brene je trombofilija i natjeralo pjevacicu da napravi promjene u svom zivotu i to nakon mnogo hospitalizacija koje je prosla. Malo je pojedinaca svjesno izazova sa kojim se suocila prije 10 godina.

Nakon sto joj je otkrivena cista na jajniku pjevacica je hitno operisana ali nazalost tada njene muke ne staju. Godine 2010. godine podvrgnula se znacajnom hiruskom zahvatu za lijecenje ciste koja se pojavila na jajniku.

Prema savjetu dr. Saše Ljubica ona je podvrgnuta poznatom BRCA testu koji je otkrio tada prisutnog mutiranog gena i tako povecao i rizik od razvoja druge bolesti u ovom slucaju dojke. Za to vrijeme LEPA Brena je otkrila razne tumorske markere radi cega je sve prosireno bilo i morala je radi toga na operaciju.

Toliko sam bila zatecena tada da se nisam mogla sjetiti ni svog mobilnog telefona to jeste broja. Strah da necu moci da budem sa djecom i sve sto ide uz to me jako opterecivalo.