Dragana Mirković ima dvije rođene sestre ali ih krije! Jednu sestru svi znaju a za Biljanu niko do sada nije cuo! EVO KAKO IZGLEDAJU, NE LICE JEDNA NA DRUGU

Rođena sestra Drafane Mirković do prije dvije godine nikada nije bila u javnosti i za nju niko nije znao. Svi su mislili da je Dragana jedinica ali situacija se promijenila. Naime kako i sama Dragana kaze pored djece i supruga ona je njoj jako velika podrška i zivotni oslonac i imati sestru to je blago kojem jedna majka moze da priusti i nema tog novca koji bi mogao da kupi tu ljubav.

Dusica Krumov je rođena sestra, Draganina desna ruka a na televiziji ovog bračnog para ona obavlja jako bitne poslove i svi imaju u nju zaista povjerenje jer ima ovlasti da donosi sve bitne odluke kada njih tu nema. Svi su govorili i da DRAGANA I DUSICA JAKO lice ali onda je pjevacica odlucila da podijeli sa svima da ima sestru Biljanu za koju je rijetko ko cuo.

Nemaju iste roditelje ali kada ih pogledate mozete da vidite da jako lice. Draga moja voljena sestro Biljana, zelim ovom prilikom da ti cestitam rodjendan i da kazem i zahvalim ti se za svu ljubav koju si mi dala svih ovih godina i koju i ja dajem tebi.- napisala je Dragana uz sliku.