Sada samo zelim pronaći 50-ti zenu za provod! “Ja sam sposoban, mogu do 15 puta na noć, iskustvo samnom se nezaboravlja.MLADO I MRŠAVO nek mi se ne javlja.” (FOTO)

Mi sada sa vama prenosimo jednu jako zanimljivu priču a ovo je prica o Taib Seferovic koji je sada odlucio da bi trebao ponovo da se ozeni. Naime on se ozenio prvi put kada je imao samo 11 godina a sa 13 godina stiglo je i prvo dijete, a naravno svima nama u glavi ovo je jako rano. On je iz Bosne i Hercegovine, i mnogo paznje siroke narodne mase je svojim ponasanjem je sev iznenadio.

 

On je samo rekao ono sto ce te moci i sami da vidite na snimku koji smo mi ostavilio samo za vas. Naime on je rekao da je do sada imao 49 zena u zivotu ali sada zeli jos jednu da to bude 50.te da bi ovjerio sve to. Taib kaze da ima sigurno preko 50 djece i da do sada ima i preko 250 unucadi a to je pokazalo da Taib nije neki obican covjek nego covjek koji je zaista zanimljiv za sve. Vjerujemo da ste se zainteresovali kada ste vidjeli ovaj naslov!

 

 

Iznad teksta mi smo za vas spremili i video snimak koji ce te vidjeti i vi i jasno ce vam biti kakav on je zivot do sada zivio.