DREVNO I SIGURNO PRORICANJE SUDBINE: AKO SU VAM NOŽNI PRSTI OVAKO OBLIKOVANI, CRNO VAM SE PIŠE!!!

Otkriće da oblik naših stopala može pružiti tragove o našoj osobnosti je zadivljujuća ideja. Slično kao što crtama lica pripisujemo specifične karakteristike, oblik naših stopala može dati uvid u naš karakter. Istražimo što različiti oblici stopala mogu ukazivati ​​na to tko smo:

Ako posjedujete rimska stopala, koja se odlikuju prstima jednake dužine, vjerojatno ste ekstrovertirana i društvena osoba. Oni s rimskim stopalima imaju sklonost prema novostima i uživaju u kontaktu s drugima. Često postižu uspjehe u poduzetničkim pothvatima i nerijetko se nađu u središtu pozornosti, bilo kao sportaši ili glazbenici.

Farmerovo stopalo, koje se ističe svojim pravokutnim oblikom, povezuje se s pojedincima koji posjeduju mirnu i opreznu prirodu. Iako njihovi životi možda nisu ispunjeni stalnim uzbuđenjem, ove su osobe poznate po svojoj pouzdanosti i stabilnosti. Često preuzimajući ulogu tihih promatrača, pokazuju visoku razinu inteligencije.

Osobe s grčkim stopalima obično imaju dulji drugi prst u usporedbi s ostalima. Ove osobe imaju vedro i pragmatično držanje, iako mogu naići na poteškoće kada treba pronaći odgovarajuću obuću. Nadalje, pokazuju emocionalnu zrelost i posjeduju sposobnost da se upuste u duboke odnose s više partnera istovremeno.

Ako vaša stopala imaju izdužen oblik, s prstima koji su osjetno kraći u usporedbi s ostatkom stopala, vjerojatno posjedujete iznimne vještine u umijeću tajnovitosti i pouzdanosti. Vaša prepoznatljiva karakteristika leži u vašoj spretnosti u pažljivom slušanju i vašoj nepokolebljivoj predanosti poštivanju dogovora.

Odvojite trenutak i isprobajte zadatak izolacije malog nožnog prsta od ostalih nožnih prstiju. Ako ste u mogućnosti to postići, vjerojatno ste skloni promjenama i uživate u prihvaćanju izazova. S druge strane, ako vam je teško ili nemoguće samostalno pokretati mali nožni prst, skloniji ste stabilnosti i održavanju kontrole. Pojedinci s ovom sklonošću obično su proaktivni u planiranju i nude nepokolebljivu podršku onima koji su im bliski.

Iako je zabavno razmišljati, ključno je imati na umu da karakter i osobnost obuhvaćaju zamršene kvalitete koje nadilaze sam oblik nečijih stopala.