DRON sasvim slucajno snimio horor na granici! PREDSJEDNIK pokušao sve da sakrije a sada je svima ovo JASNO!( FOTO)

Dron je snimio ovu nimalo ugodnu situaciu na granici a cini se sada svima da je predsjednik na sve nacine pokusao da sve ovo sakrije. Neke stvari koliko god zeljeli ne mogu da se sakriju pa koliko god mi to zeljeli. Putem drona je otkriveno da su zvanicnici htjeli da ovo sakriju i da zataskaju.

Sada na granici Rumunije i Srbije je jedan covjek sa svojim dronom uspio da snimi pokradenu sumu. ni sam niej mogao da vjeruje koliko je tu hektara pokradene sume. Snimak je objavio na drustvenim mrezama i svi su se sa tim sokirali.

Ovdje se procjenjuje da je vise od 50 duluma ilegalno isjeceno ovdje. Ovo je inace period koji je dugo vremena zasticen Unescom. Ruminija odavno ima problem sa ilegalnom sjecom sume.

Prosle godine se desila situacija da je zaplijenjeno preko 25 kamiona sa isjecenim drvecem koji je bio spreman za daljnu prodaju. Rumunske vlasti sada zele sve ovo da zataskaju i prave se da ne vide nista. Pogledajte na slici kako sve izgleda i kako je unisteno.

Ljudi su toliko nesvjesni. Unistavaju prirodu i to previse i zaboravljaju da bez prirode za nikog nema zivota. Ne moze vam novac biti preci od zdravlja od kisika i hrane za sve nas.