Duško Tošić u rodnom selu podiže OGROMNU VILU- Nekada zivio u malenoj trošnoj kućici a sada mu majka živi u bajci! (FOTO)

Moramo da kazemo da su svi prozivali godinama Duška Tošića kako mu majka godinama zivi u malenoj trošnoj kućici ali sada vise nemaju osnov da to govore jer je on svoju kucu pretvorio u vilu u kojoj vjerujemo svi rado zivjeli i voljeli tu da provode vrijeme. Njegova majka zivi u mjestu koja se nalazi nedaleko od Zrenjanina po imenu Orlovat.

Iznad teksta sada mozete da vidite kako izgleda ta nova kuca i vidi se da se Dusko potrudio pa majci napravio dom kao iz snova. Kako kazu komsije sumnja se da Jelena nije dala da on ulaze a onda je on sada odvojio se od nje i odlucio da sve to promijeni. On je sada jako cesto u posjeti svoje majke ali ne dolazi tu toliko cesto snajka i djeca su rijetko jer vjerovatno su cesto sa majkom Jelenom na raznim putovanjima.

Naravno da su sve ovo spekulacije ali sada kada mozemo da vidimo da se prica o razvodu sada je jasno da su oboje u centru paznje i da je on odlucio da majci koliko toliko sredi dom i da ulozi novac koji je zaradjivao toliko godina.