Kraj- Andrija Milošević i supruga se razilaze! IPAK STAV O ODGOJU DJETETA BIO PRESUDAN U SVEMU. “ON nije taj kakav se predstavlja.”

Sada trenutno u medijima tema broj jedan jeste razvod ANDRIJE Miloševića od supruge Sandre. Sada i dalje detalji oko njihovog razlaza nisu jasni. Cini se da je Sandra imala dosta zamjeraka sto se tice Andrijinog ponasanja jer je nedavno dala primjedbu i rekla je koliko je zabrinuta. Sa svojim smisllom za humor je rekla kako je zabrinuta kako ce Andrija koji je inace jako poznat po svojoj harizmi i duhovitosti da se nosi sa odgojom djeteta i sve sto to nosi sa sobom.

U ovim jako saljivim trenutcima ovo je prica koja je izazvala salu, i naime on je napisao kakva su to njegova predvidjanja izmedju njenog sina i njenog supruga. Razigrana scena se odvija naime u kuhinji kada dijete ulazi i govori “Tata gladan sam.” Ne prepostajuci ovaj trenutak otac odgovara sa komicnim obratom i govori “Zdravo gladan ja sam tata.” Ovo je razmjena koja je na zabavan nacin pokazala kako ce to nijihova buducnost da izgleda.

Misljenja o ovome svemu su razlicita jer ne razmisljaju svi isto u pogledu ovoga.