Dužina vašeg malog prsta određuje vaš karakter i sudbinu: ljudi s takvim rukama će imati prosperitet i sreću.

Postoji mnoštvo tehnika za otkrivanje vlastite osobnosti, no upravo ova metoda koja potječe iz Koreje pruža nevjerojatno precizan uvid u naše individualne osobine isključivo pregledom malih prstiju.

Položaj prsta u odnosu na domali prst, poznat kao njegova dužina, jedan je od čimbenika, dok je drugi čimbenik oblik.

Odvojite trenutak da proučite ova objašnjenja i procijenite jesu li točna ili ne, a zatim ih usporedite.

Normalno

Pojedinci čiji se mali prst proteže samo do zgloba velikog nožnog prsta posjeduju dobro zaokružen i razvijen karakter, rijetko ih uznemiravaju trivijalne stvari, ako ih uopće uopće ima. Ovo staloženo držanje često dovodi do toga da ih drugi doživljavaju kao povučene i distancirane, ali dublje upoznavanje otkriva dubinu i žar njihovog unutarnjeg svijeta, koji zrači toplinom i obiljem.

Dugo

Ako duljina malog prsta premašuje dužinu prvog zgloba prstenjaka, klasificira se kao dugačak. Ova karakteristika označava toplinu, otvorenost i živahan duh unutar pojedinca. Posjeduju inherentnu želju za pažnjom i često se nađu usred raznih prilika. Njihov šarm i karizma privlače druge, što rezultira stalnim protokom druženja. Osim toga, posjeduju prirodne talente i uživaju određene prednosti u odnosu na svoje vršnjake; međutim, često se susreću s potrebom da ulože značajne napore kako bi potvrdili svoje sposobnosti u životu.