USVOJILA JE TR0JE DJECE I URADILA DNK: Kad su stigli rezultati, zanijemila je od ŠOKA, desilo se gotovo NEMOGUĆE

Nakon razvoda u svojim tridesetima, Katie Page se našla u stanju dezorijentacije. Njezine težnje za majčinstvom i velikom obitelji činile su se nedostižnima nakon raspada braka. Nije ni slutila da je čeka neočekivana budućnost.

Ne znajući što nosi budućnost, Kate je donijela životnu odluku da primi dijete u svoj dom putem posvojenja. Godine 2015. samoinicijativno se prijavila za udomiteljstvo. Ubrzo nakon toga dobila je zahtjev za posvojenje dječaka koji je bio primljen u bolnicu.

Objasnila je da je u stanju panike hitno došla do svoje majke i zatražila njezinu prisutnost u svom domu sljedećih mjeseci. Ogromna odgovornost brige o 14-mjesečnom djetetu i novorođenčetu bila joj je potpuno strana i nije joj preostalo ništa drugo nego potražiti pomoć.

Proširivši obitelj, u svoj je dom primila troje djece, od kojih je jedno Grayson. Pala joj je na pamet pomisao da posvoji djevojčicu, što ju je navelo da u okrilje dovede malu Hanu. Bez Katienog znanja, Hana je Graysonova polusestra.

Postojala je neobjašnjiva sila koja me vukla prema toj mladoj djevojci, a nakon razmišljanja, činilo mi se kao da je božanska prisutnost Boga u našoj sredini. Od sve djece, moju je pozornost stalno vraćala na nju i s vremenom je našla put do našeg doma. Zanimljivo je da je njezina majka dijelila isto ime kao Grayson, što je prilično neuobičajena slučajnost. Priča majke ove obitelji bila je usporedna s pričom Graysonove vlastite majke,” otkrila je Katie.

Godine 2016. odlučila je posvojiti Graysona u svoju obitelj, nakon čega je samo 11 dana kasnije odlučila posvojiti i Hanu. Iako su na raspolaganju bili brojni drugi udomitelji, sudbina se umiješala i dovela ih k nama. Nažalost, Hana i Grayson, unatoč tome što dijele isti životni prostor, nisu doživjeli sretan ishod.

Rezultati mog DNK testa ostavili su me potpuno bez riječi, jer sam bio zatečen šokantnim otkrićima koja je otkrio.

Kateina odluka da zbog zabrinutosti da DNK testiranja djece ostavila ju je u stanju šoka i ostavila bez riječi.

Katieno početno uvjerenje da su bebe od različitih majki, temeljeno na tome što su im majke dale različita prezimena tijekom usvajanja, pokazalo se netočnim DNK testiranjem, koje je otkrilo potpuno drugačiju istinu.

U ugodno iznenađujućem obratu događaja, Katieno usvajanje Hane potvrđeno je u prosincu 2018., zahvaljujući rezultatima testa koji su otkrili da su Grayson i Hannah braća i sestre. Katie je ostala zatečena ovom viješću, ali na najbolji mogući način.

Prema intervjuu za časopis People, Kate Page je izrazila uvjerenje da je njihova povezanost omogućila Hani da živi u njezinom domu. Očito je da je njihov susret bio suđen, možda čak i predodređen od strane više sile. Da nisu dijelili obiteljsku vezu, Hana bi bila smještena kod drugih rođaka, situacija koju Kate smatra vrlo povoljnom.

Ubrzo nakon što je Paige legalno usvojila Hannah, postala je svjesna postojanja Jacksona, jednogodišnjeg dječaka koji je slučajno bio biološki brat i sestra Hannah i Graysona.

Nakon što ga je čvrsto uhvatila, navala radosti prostrujala je Katienim venama. Nije se mogla suzdržati, a da ne uzvikne: “Evo, ovo je brat, sama bit njihova srodstva!” Katie je podijelila svoje iskrene osjećaje s časopisom Us nakon usvajanja svog trećeg djeteta, Jacksona.

U veljači je majka troje posvojene djece doživjela još jedan neočekivani obrat kada je biološka majka Graysona, Hannah i Jacksona rodila još jednu djevojčicu, koju je potom napustila. Naravno, Katie je uskočila i usvojila novorođenče iz udomiteljskog doma A.

Na kraju je najmlađa djevojčica pronašla dom pun ljubavi kod obitelji koja je već primila Taylor i Edie Grace, stariju braću i sestre Kateine ​​djece. To je rezultiralo prekrasnim ishodom gdje je Katie Page posvojila troje napuštene djece, dok je obitelj Whitney, koja je dijelila duboku vezu s Katie, prigrlila ostalo troje kao da su njihovi – kao braća i sestre.