Efikasno Rješavanje Kandide: Očuvanje Imunološkog Sistema

Kada je imunološki sustav jak, candida, gljivica koja se obično nalazi u ustima, probavnom sustavu i vagini, ne predstavlja opasnost. Međutim, ako imunološki sustav postane ugrožen, pretjerani rast kandide može dovesti do značajnih problema, što rezultira karakterističnim znakovima infekcije.

Postoje različiti čimbenici koji doprinose nastanku kandide, kao što su:

Primjena antibiotika, kontracepcijskih pilula i oralnih kortikosteroida
Dijabetes
Ugrožen imunološki sustav

Simptomi kandide mogu se manifestirati na različite načine, kao što su:

Često se primjećuju simptomi kao što su kronični umor, promjene raspoloženja, infekcije urinarnog trakta i vagine, kao i oralna kandidijaza.
Upala sinusa
Česti su zdravstveni problemi kao što su probavni problemi, gljivične infekcije kože i noktiju te hormonska neravnoteža.

Otkrivamo najučinkovitije metode eliminacije kandide iz organizma:

Proces tekućeg čišćenja uključuje korištenje tekućih tvari za učinkovito čišćenje različitih površina.

Temeljac od povrća pripremite tako da ga procijedite i ohladite. Tijekom dana konzumirajte podgrijani temeljac uz unos dovoljno tekućine kako biste očistili tijelo od toksina.

Dodaci za ishranu i održavanje:

Antimikrobna svojstva kokosovog ulja čine ga vrijednim sastojkom. Osim toga, uz pomoć vitamina C može se ojačati nadbubrežna žlijezda i oporaviti imunološki sustav.
Kako biste iskorijenili štetnu kandidu, pomiješajte kokosovo ulje s malom količinom eteričnog ulja klinčića ili lavande. Bitno je raditi pauze i ne prelaziti 10 uzastopnih dana korištenja ovih ulja.
Kako biste održali zdravu ravnotežu u tijelu i držali kandidu pod kontrolom, preporučuje se u prehranu uvrstiti fermentirano povrće i kefir.

Za prevenciju i borbu protiv kandide ključno je dosljedno pružanje pravilne njege i održavanje snažnog imunološkog sustava.