Elmedin Sultan – Tanja Savić me je kontaktirala, želi da mi bude treća žena. Pregovori su u toku

Zbog očevog neodobravanja da Elmedin živi u domaćinstvu sa dvije žene, bio je primoran da napusti svoju porodičnu kuću. Kao odgovor, Elmedin je podigao kredit i kupio kuću u kojoj sada živi sa suprugom i troje djece.

Elmedin Karić, 32-godišnji stanovnik Busovače u BiH, zaručen je u jedinstvenom bračnom aranžmanu sa dvije supruge. Prema pisanju Dnevnog avaza, Karić otkriva da gaji doživotnu želju da bude u poligamnoj vezi. Ova nekonvencionalna ljubavna priča zainteresovala je lokalnu zajednicu i izazvala niz reakcija i rasprava.

Iz prvog braka sa Fatimom ima tri sina, svi od 28 godina. Prije dvije godine, na privremenom radu u Njemačkoj, ukrstio se sa Janom, 44-godišnjom Ukrajinkom. Njihov susret izazvao je ne samo ljubav, već i čežnju za simultanim suživotom sa Janom i Fatimom.

U Busovači Elmedin dijeli život sa dvije žene, od kojih je jedna iz…
Zbog očevog neodobravanja da živi sa dvije žene, Elmedin je bio prisiljen napustiti svoju porodičnu kuću. Kao odgovor, podigao je kredit i kupio kuću u kojoj sada živi sa suprugom i troje djece. Po povratku iz Ukrajine, gdje je Jani davao smjernice nakon smrti njene majke, navodi se da su dvije žene uspostavile skladan odnos podrške, navodi Dnevni avaz.

Prema Sultanovim riječima, Tanja Savić mu je doprla i izrazila želju da mu postane treća žena i da se uda za njega.