Elmedin Sultan Ulazi U Zadrugu I Potpisuje Najveci Ugovor Ikada.Ulazim Sa Janom I Fatimom Ali Zadovoljit Cu I Ostale Zadrugarke

Pripremite se za debi do sada neviđenog rijalitija Elmedina Karića, u kojem će se pojaviti žene na način na koji do sada na ovim prostorima nije bilo vidljivo.

U bliskoj budućnosti, na našim prostorima će debitovati jedinstvena produkcija pod nazivom Hype, u kojoj će nastupiti izvanredni trio Elmedin Karić i njegove dvije supruge, Fatima i Jana, što će obilježiti šou za razliku od nijednog dosad viđenog.
U mirnom gradiću Busovači, koji se nalazi u blizini Sarajeva, nesvakidašnja ljubavna priča plijeni pažnju mještana, izazvavši niz komentara – jedni pozitivnih, a drugi manje.

Elmedin Karić je ispunio životni san oženivši dvije žene. Ovaj jedinstveni aranžman postoji u mjestu Busovača, gdje živi Elmedin sa svoje dvije supruge. Elmedin ovo opisuje kao ostvarenje dugogodišnje fantazije. Njegova prva supruga Fatima bila je uz njega kroz uspone i padove njihovog braka, zajedno odgajajući tri sina. Međutim, prije dvije godine Elmedinov život se neočekivano okrenuo kada je upoznao Janu, ženu iz Ukrajine, na privremenom radu u Njemačkoj. Njihova veza je prevazišla puku ljubav i prerasla u zajedničku želju da izgrade zajednički život.

Elmedin samouvjereno tvrdi da su on i njegove dvije partnerice živi dokaz da je harmoničan suživot s više partnera zaista ostvariv. Nadalje, s ponosom navodi da su njihovoj djeci pružene sve moguće potrebe i želje. Fatima vješto priprema ukusnu bosansku kuhinju, dok Jana svoj kulinarski talenat pokazuje ukrajinskim jelima. Elmedin se brine da djeci ništa ne nedostaje, jer im je lično kupio obuću, odjeću, ruksake, sveske i knjige. U stvari, oni mogu čak imati posjede koji nadmašuju posjede mnogih drugih, kao što sugerira Elmedin.

Voditeljka je samouvjereno izjavila da će ovaj nadolazeći rijaliti šou ponuditi jedinstven i neviđen uvid u živote pojedinaca na Balkanu, čineći ga drugačijim od bilo čega do sada viđenog.