EVO KAKO JE NASTAO SUKOB IZMEĐU CECE I DRAGANE MIRKOVIĆ- “Izvređala me pred svima na svojoj slavi. DOTIČNOJ želim da konačno snimi hit i pronađe mir.”

Odnosi koji vladaju medju poznatim pjevačima narodne muzike u ovom slucaju izmedju Cece i Dragane Mirković je takav da se javnost vec godinama pita sta se to desilo izmedju njih. Njihova veza koja je nekada jako bliska bila je postala predmet sada spekulacija, kao i nagađanjima o nekim napetostima koje su se desile 1990-tih odina. Pojavile su se glasine da je doslo do sukoba radi Cecinog uspona a u tom periodu Dragana gubi status vodeceg pjevaca a ni Ceca ni Dragana nikada ovo nisu ni potvrdile.

Jedan poseban trenutak se desava 2918 godine kada je bilo snimanje emisije na RTS-u. Dragana je tada pristojno pozdravila Cecu dok se vracala i sa snimanja te su svi ovo komentarisali. Ceca je sa rezervom tada odogovorila na pozdrav i svi su tumacili da je odnos jako hladan. Nedugo nakon toga novinari su pitali Cecu da iznese svoje misljenje o Dragani i o sukobu. Ceca je rekla da je Dragana godinama iznosila negativne komentare o njoj, njenoj porodici i karijeri i ona je rekla da je neke probleme koje je imala sama je Dragana kriva. Ceca je istakla da ne zeli zle namjere da joj zeli spokoj i mir da pronadje.

Ovaj susret i izjava Cecinih i Draganih osjecanja prema sebi su otvorile novo poglavlje koje se desavalo u njihovom odnosu. Naime odnos je i dalje tezak, napet i opterecen.Mediji su nastavili da prate odnos, da izvjestavaj o detaljima kao i gledanjem da li ce se desiti pomirenje ili pak zaostravanje odnosa.