Milice, trebala bi da središ i renoviraš majci kuću! POGLEDAJTE DOM MILICINIH RODITELJA U KRUŠEVCU, dok ona uziva u luksuzu u Beogradu!

Poznata mlada pjevacica Milica Todorović sada zivi u jednom prestiznom dijelu u Novom Beogradu. Iako je njen uspjeh veliki i stekla je neoDvokatna porodična kuća u Kruševcu, sa prostranim dvorištem i lijepim vrtom, ima poseban šarm. Milica se trudi uljepšati svoj dom, brinući o rasporedu i detaljima. Nedavno je započela renoviranje kuće, ugradnjom novih prozora i obnovom fasade. Susjedi Milice Todorović naglašavaju da je vrijeme da preurede njen roditeljski dom kako bi uklonili neke istrošene dijelove eksterijera. Poslušavši njihov savjet, Milica je odlučila krenuti u neophodnu obnovu. Majka Milice Todorović vodi brigu o prekrasnom dvorištu koje obiluje bujnim zelenilom i cvijećem. Ova pažljiva njega ne samo da poboljšava estetski dojam, već i stvara ugodno okruženje za provođenje vremena u dvorištu.

visnost ona je i dalje zadržala snaznu vezu sa svojom porodicom koja se i dalje nalazi u rodnom Kruševcu. Jako cesto je u posjeti roditeljima i pomaze oko kucnih poslova jer kako kaze to joj je odmor i predstavlja zadovoljstvo.

Iako je sama stekla sve Milica i dalje jako voli da se odmara u kuci i dvoristu rodne kuce u Kruševcu. Naime dok je bila pandemija dok smo svi zatvoreni bili ona se posvetial sebi, svom rodnom gradu Poznata emisija “Paparaco lov” je odlucila da prati da posjeti Krusevac i da vidi prizore iz njenog rodnog grada i doma.

Kuca na dva sprata u Krusevcu sa velikim dvoristem i lijepim vrtom je zaista posebna i ima lijep i sarm. Milica se trudi da uljepsa svoj dom da se brine o svim detaljima i rasporedu. Nedavno je krenulo i renoviranje kuce, ugradila je nove prozore i obnovila fasadu. Sada susjedi Milice govore da ona dosta vremena provodi u tome da sredi dom svojih roditelja. Poslusala je sve savjete i krenula je u obnovu. Milica Todorovic je ponosna na majku jer vodi racuna o dvoristu koji ima mnogo zelenila i cvijeca.