(FOTO) OVAKO SNEŽANA ĐURIŠIĆ ZAISTA IZGLEDA Isključio joj se filter dok se snimala, pa slučajno pokazala PRIRODNO IZDANJE

Snežana Đurišić, proslavljena 64-godišnja pjevačica, nedavno se snimila koristeći popularne Instagram filtere za društvene mreže.

Tijekom videa otkrila je i svoj prirodni izgled bez korištenja ikakvih filtera. Zbog slučajnog kvara filtera, Snežanin nenakićeni i nenašminkani izgled neočekivano je svima otkriven. Kao rezultat ovog postupka, pjevačica je dobila mnoštvo poruka, a neke su joj u oba izdanja davale komplimente o ljepoti. Inače, pjevačica je dugogodišnji član žirija “Zvezda Granda” i nerijetko se prisjeti svojih skromnih početaka kad god vidi da mladi izvođači izlaze na scenu.

Đurišić je nedavno otkrila da unatoč nevjerici mnogih, u svim natjecateljima natjecanja vidi sebe, zbog čega prema njima nije stroga. Napomenula je i da je putem ovog natječaja pronašla svoju nasljednicu. Možda mi je po onome što radim najsličnija Sandra Mladenović. Moja je želja da ona ostane nepromijenjena, jer je i talentirana pjevačica i zapanjujuća osoba.