GREJALA VODU ZA KUPANJE NA ŠPORETU I KORISTILA POLJSKI WC! Rada Manojlović sada poseduje LUKS DOM OD 100.000 €, a evo kako izgleda

Pjevačica Rada Manojlović jako je emotivno vezana za selo Četereže, gdje je provela djetinjstvo u trošnoj kući. Nakon tragičnog gubitka majke, Rada je utjehu pronašla u društvu sestre i oca.

Odlučna osigurati njihovu dobrobit, iskoristila je svoju početnu zaradu od svojih nastupa kako bi osigurala novi dom, takav da će im ponuditi ugodan život. Izvješća pokazuju da je pjevačica posvetila pozamašnu svotu od 100.000 eura ovoj investiciji u nekretninu. U trenucima kada joj to posao dopusti, pjevačica svoje slobodno vrijeme nerijetko posveti kući koju je nedavno dovršila, a veselje joj je podijeliti sa svojim najdražima.

U pjevačičinom dvorištu uzgajao se raznoliki lepeza životinja, a odgovornost pjevačice i njezine sestre Maje bila je isključivo usmjerena na održavanje čistoće u kući. Dvorište u kojem pjevačica trenutno boravi kao odrasla osoba krase traktori, kombi i razno smeće. Njihov način života vrtio se oko kupanja, a koristili su i toalet iz Poljske. Pjevačica, koja sada živi u raskošnoj kući u istoj blizini, prisjetila se vremena kada su se jednostavno snalazili na štednjaku kako bi grijali vodu. Danas se njihova kuća može pohvaliti izvrsnim namještajem najvišeg kalibra. U Beogradu je Rada prije nekoliko godina samoinicijativno sebi osigurala stan, samo da znate. U našoj zgradi Rada i njena sestra Marija nedavno su posjetile stan koji im je zainteresirao. Ova jedinica se prostire na oko 60 četvornih metara i nalazi se na četvrtom katu.

Njegova vrhunska lokacija u blizini dva fakulteta i samo deset minuta vožnje od centra grada doprinosi njegovoj privlačnosti. Iako je sama zgrada relativno nova, izgrađena prije sedam godina, stanovi tek trebaju biti prodani, doznajemo iz tvrtke za prodaju stanova. Kada je Rada izrazila svoje preferencije, odmah smo shvatili da imamo savršen stan za nju. I naša se intuicija pokazala točnom! Odmah ju je to privuklo, bez potrebe za pregovaranjem. Međutim, spomenula je da si ne može priuštiti da plati cijeli trošak od 70.000 eura unaprijed. Umjesto toga, predložila je da se plaćanje podijeli u dvije rate. Prva bi rata bila isplaćena za mjesec dana, a druga sljedeće godine, objasnio je predstavnik tvrtke za prodaju stanova.