(FOTO) Skandal u Domu zdravlja u Nišu: Starleta se SNIMALA POLUGOLA među kartonima pacijenata

Danijela Nešić, pomoćnica direktora Doma zdravlja Niš, saopštila je danas da će protiv pacijentkinje Katarine Đ. zbog neprimjerenih i uvredljivih fotografija i video zapisa koje je snimila u pauzi intervencije službe opšte medicine, kao i na evidenciji Zdravstvene ambulante “Donja Vrežina”.

Prema Nešićevim pričama, pacijent je tražio medicinsku intervenciju iz oblasti opšte medicine zbog recepta za injekcije.

Nešić je u objavi na Fejsbuku izrazio zabrinutost za ugled niškog Doma zdravlja, ugledne zdravstvene ustanove, zbog štetnog ponašanja Katarine Đ. Nešić je napomenuo da je Katarina Đ. snimio uvredljive fotografije i snimio ponižavajući video bez pristanka, što je dovelo do mogućih pravnih posljedica i poduzimanja potrebnih radnji.

Na snimku koji je snimila slavna ličnost može se videti kako sedi za stolom koji se nalazi u Domu zdravlja, tačnije u prostoru predviđenom za medicinske sestre. Upuštajući se u čin uređenja svojih dugačkih dlaka, izgleda minimalno odjevena. Drugi video prikazuje njenu poziciju u blizini pulta gdje su pohranjeni špricevi i igle. Na ovom konkretnom snimku, ona jednom rukom čvrsto hvata špric dok drugom spretno otvara iglu. Uz ovaj vizuelni prikaz, ispisala je frazu „Ko je za kurac.

Kako prenosi Nova, Katarina Đ. podijelila je fotografiju na kojoj drži šoljicu kafe u prostoriji u kojoj se čuvaju zdravstveni kartoni pacijenata.