Jovana Jeremić sve iznenadila: “Muškarac mora da vam kupi roleks, novi stan i automobil, ako to ne može, bježite od njega! (FOTO)

Naša poznata voditeljica Jovana Jeremić je sada po ko zna koji put dala izjavu o kojoj vjerovatno nije mnogo razmisljala nego je rekla ono prvo sto joj je bilo na umu a odmah nakon toga je dobila i veliki broj komentara. Ljudi su njene rijeci jednostavno osuduli a postoji i veliki broj njih koji se i na neki nacin slazu sa njom.

Naime Jovana je imala uzivo razgovor sa svojom kolegicom Ljiljanom Stanišić koju je zanimalo zašto ona misli da žena ako mu rodi dijete treba da ima stan, auto i roleks od njega. Naravno Jovana je operk u svom stilu rekla da kada zena rodi dijete muškarcu on je duzan da je osigura i to do kraja zivota da je mirna i bezbjedna.

Ljiljana nije mogla da bude imuna na te riječi pa je rekla šta ako je zena vec dovoljno osigurana sa tim covjekom a Jovana je rekla:”Šta ako taj muškarac umre a zena ostane na ulici? A naravno Ljiljana je imala zaista jasan stav i rekla je da će naslijediti sve ono što on ima a onda je Jovana rekla da ce naravno u sve to da se ukljuci cijela porodica i imamo mnogo primjera gdje mozemo da vidimo da zena ne dobije nista.