Fotografija Meline na kojoj je imala ogroman broj kilograma isplivala na internetu – Ona nije oduvijek bila ljepotica kao što je danas znamo!

Melina Džinović, modna kreatorka i supruga Harisa Džinovića, decenijama je poznata kao jedna od najlepših žena na javnoj sceni.

Pored toga, ističe se kao dama od stila, često birajući modele koje sama kreira, a koji su sve češće primećeni i na holivudskim zvezdama.

Ranije, Melina Džinović nije ni sanjala da će živeti životom kakvim danas živi. Pre nego što je upoznala Harisa Džinovića, njen život je bio usmeren na školu, putovanja i ispite.

Uživala je u kućnim druženjima, dobrim filmovima i knjigama.

Međutim, sve se promenilo kada se udala za njega i postala majka. Danas, Melina živi slobodan život bez ikakvih zabrana, a Harija pita za sve, pa čak i za dozvolu da izađe, što je njemu smešno.

Zahvaljujući Harisu, vodi život koji je nekada mogla samo da poželi, a oseća se srećnom i ispunjenom. Interesantno je kako stara fotografija može otkriti da je Melina Džinović, supruga Harisa Džinovića, nekada izgledala potpuno drugačije i gotovo neprepoznatljivo u odnosu na sadašnji izgled.

Ova slika, koja se pojavila na Instagram profilu njene ćerke Đine, jasno pokazuje da je kreatorka prošla transformaciju tokom godina.

Očigledno je da je njen izgled i stil evoluirao vremenom, a takve uspomene na prošlost mogu biti posebne i dragocene za sve nas.

Svojevremeno je Haris Džinović izrazio svoj ponos prema Melini, ističući sve ono što je postigla u životu. Bio je ponosan na činjenicu da je rodila dvoje predivne dece i na njenu neverovatnu transformaciju nakon porođaja.

One thought on “Fotografija Meline na kojoj je imala ogroman broj kilograma isplivala na internetu – Ona nije oduvijek bila ljepotica kao što je danas znamo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *