GOSTI U STUDIJU ZANIJEMILI KAD SU ČULI KADA JE JOVANA JEREMIĆ IZGUBILA NEVINOST! Otkrila sve o prvom odnosu: Nemam čega da se stidim

Biznismen Dragan Stanković, koji je 14 godina stariji od voditeljke Jovane Jeremić, sa njom je u dugogodišnjoj vezi. Poznat po svom lancu pekara i svojim zadivljujućim izjavama i postupcima, nastavlja da izaziva radoznalost javnosti. Čak i kada je suočena sa ličnim upitima, Jovana Jeremić ne prestaje da pleni.

Kada je bila suočena sa izazovnim pitanjima, Jovana je samouvereno davala odgovore, uključujući i onaj koji se pokazao posebno nezgodnim.

Voditelj emisije “Ami Ji Show” postavio joj je pitanje o trenutku kada je doživjela svoj prvi seksualni susret. Studio je bio ispunjen iznenadnim potresom iznenađenja.

Sa 23 i po godine imao sam značajnu prekretnicu u svom životu. Važno je napomenuti da uvijek težim iskrenosti, čak i kada sam na televiziji. Gubitak nevinosti nije nešto što želim da sakrijem ili zbog čega se stidim, za razliku od mnogih drugih. Ako imate bilo kakvih nedoumica, slobodno me pitajte, Ognjena, o ovom pitanju. Nemam razloga da se stidim jer smatram da je dostizanje ove prekretnice sa 23 i po valjano iskustvo. Želim da izrazim svoju zahvalnost osobi sa kojom sam podelio ovaj poseban trenutak. Bio je izuzetan džentlmen, neko ko mi je drag u srcu. Njemu upućujem svoje najsrdačnije pozdrave i priznajem njegovu ulogu kao značajne ličnosti u mom životu.

Nevjerljivi gosti su je više puta ispitivali, nesposobni da dokuče istinitost onoga što su čuli.