Grašo ponovo pronašao ljubav na drugom mjestu: Grašo ostavio suprugu i kćerku, porodica u očaju mole ga da se vrati!

Petar Graso je prije dvije godine u svim balkanskim medijima se pojavio i o njemu se govorilo. Naime on je odlucio da napravi sada preokret u svom privatnom zivotu. Nakon 23 godine odlucio je da se razidje od Danijele Martinovic. Ono sto je privuklo paznju je njegova nova objava samo nekoliko mjeseci poslije kada je on uplovio u novu vezu sa kcerkom od Toncija Huljica. Njihova ljubavna prica je procvjetala, i to je navelo da se i vjencaju, i postali su roditelji predivne djevojcice po imenu Alba.

Spletom događaja 2021. godine donijela je dosta objava koje su se pojavile u medijima. Petar Graso i Danijela Martinović su bili vise od dva desetljeca skupa i odlucili su se jednostgavno razidji radi svog nacina. Nije dugo trebalo da ovaj cijenjeni pjevac bude sretan pored nove mlade Hane Huljic. Hana koja je inace kcerka od Tončija, bliskog saradnika i dragog prijatelja Petra Grase on je brzo postao centar javnosti jer su pjevac i njegova draga odlucili da imaju jesensko putovanje.

Mediji su govorili o tome da ce uskoro da postanu roditelji. Sada je vijest koja je Hana objavila da jednostavno privatnost cuva za sebe. Raskid veze i to vanbracne zajednice Grase i Danijele dovelo je do velikih pozornosti javnosti. Danijela je u jednom od svojih intervjua osvrnula na kraj veze i rekla da je to bilo divno poglavlje a da je vriejem da se ide dalje.

Graso je po iskrenim baladama poznat i po svom energicnom stanji i jednostavno na sceni je bio svoj na svome. Publiku je odusvljevao sa svojim sarmom i harizmom.