Veliko slavlje kod Džinovića: Kada se ona pojavila sve je stalo- Haris je ljubi, ne skida ruke sa nje! KONAČNO PONOVO SRETAN (FOTO)

Prije dva dana je bio najradosniji praznik u Islamu a to je Bajram. Bajram ukljucuje to da je to mjesec gdje se posti 30 dana od izlaska sve do zalaska sunca kada se nista ne jede. Mi danas pricamo o Harisu Dzinovicu koji je ovaj Bajram bio prvi put bez supruge ali mu zato kolege odlucile da dodju na njegov radostan dan da on ne bude sam i da se u njihovom domu slavi.

 

Povodom Bajrama Haris je odlucio da napravi veselo druzenje sa priajteljima i svojim kolegama a o raskosnoj atmosferi sada se svjedoci o raznim objavama na drustvenim mežama.Đina, Kan i Haris su odlucili da pozele toplu dobrodoslicu gostima i uzivali su u ugodnoj muzici, drustvu i atmosferu koja je trajala sve do jutarnjih sati. Među prvim se pojavila Svetlana Ceca koja je njegova jako bliska prijateljica i ona je medju prvima stigla na vilu u Senjak. Skromni dom od porodice Dzinovic pokazuje dovoljno  a sada se i folk pjevacica oglasila.

Haris je objavio i iskreni video gdje je pokazala svoje duboke emocije. Sa radoscu Ceca je podijelila divan obicaj a to je obiljezavanja Bajrama sa voljenom porodicom, te je pokazala i zezeljela zdravlje i srece. Haris joj je uz osmijeh stavio poljubav na obraz. Dok su setali kraj imanja, odzvanjala je melodija Harisove muzike “Ja sam bez imovine, a ti si toga svjesna.”

Jako je sretan bio jer je tu bilo dosta njegovih bliskih prijatelja i kolega.