Halid Bešlić ima pumpu,svoj hotel i vilu na moru- KADA vidite kuću, unutra ima i LIFT

Ono sto je sve iznenadilo jeste da su mjestani razvili jednu vrstu afiniteta prema Halidu Beslicu a on je inace jako cijenjena osoba sa nasih prostora. Sada je tim emisije Paparaco lov imao privilegiju ako ne i prvi da dobije uvid u njegovu svakodnevnicu kao i rutinu koju on ima. Svi koji ga znaju svjesni su toga da je jako skroman i da mozes sa njim da razgovaras. Jako cesto odlazi u kaficu u blizinu sa bliskim ljudima.

Iako je Halid osoba koja nije vise mlada jasno nam je tokom svojih godina i rada koji je imao dosta zaradio i velike finansijske mogucnosti ima. Halid je uspio da ima imovinu koja je zaista impresivna. On ima i benzinsku pumpu, hotel koji je jako cijenen i vilu u jednoj jako ekskluzivnoj cetvrti.

Rezidencija u kojoj on  boravi sa porodicom je stekla veliku popularnost. NAime gledatelji i ekipa koja je to sve snimila iznenadilo je vanjsko dizalo koje dovozi do ulaza. Iako se vanjski dio cini skroman unutra je sve po najnovijim trendovima. Halid Beslic ima i ljetnu kucu koja je smjestena u Dracu i na otoku Peljesac.