Supruga mi je prezgodna,15 godina skupa ali zelja za njom mi je opala…

15 godina smo u braku supruga mi je zaista prezgodna mlada dama ali desila se situacija da mi je zelja za intimom jednostavno naglo opala a moj kum je rekao da bi bilo bolje da malo pripazim jer…

Ja sam terenski radnik i desi se ponekada da ja nisam kuci po dva do tri mjeseca.

Moj kum se inace jako dobro razumije u tehniku ja sam odlucio da uz pomoc njega poredam po cijeloj kuci kamere i mikrofone pa sam cak odlucio i da automobil ozvucim jer je to najbolji nacin da saznam.

 

Istina da je jako skupo bilo ali ja sam morao svoje sumnje da oklonim.

Umjesto na posao u Njemacku ja sam iznajmio sebi hotelsku sobi po cijeli dan sam gledao i trazio da vidim sta se tu desava. 3 dana se taista nista nije ni desilo a onda je moja supruga prisla jednoj od kamera koje sam postavio u kuci i rekla:

“Strasno si me razocarao, uvrijedio i zelim razvod jer od ovog vise nema dalje ne mogu da vjerujem da si na ovo spreman.

Zaista sam jako zbunjen bio a onda mi je ona rekla: “Misli da sam ja toliko glupa a i slijepa da ne primjetim ovo sve po svom domu, Iskreno mi nije bilo jasno pa skoro je nemoguce da se primjete kamere koje su jako male i skrivene ali zaista zene su cudo.