Haos ne prestaje:Edita objavila nagu sliku Jelene Karleuše iz hotela- OTISLA KORAK DALJE I ŠOKIRALA NACIJU!

Velika borba trenutno traje izmedju Jelene Karleuše i Edite Aradinovic i to traje danima na estradi i jasno nam je da se svaki dan sve vise i vise ovo zaostrava i sve nam se cini da na dobro izaci nece. Slijed događaja je takav da je Edita rekla da je ne zanima Jelenin album i radi toga se Jelena razocarala u nju i rekla je da je umorna da se bori protiv kolega svojih.

Sada je sve iznenadila Edita kada je rekla to jeste jasno optuzila JK da je bila upletena u ljubavnu vezu sa njenim tadasnjim deckom a prije toga su bile grube rijeci i velike i razne prozivke. Njena odlucnost da o tome govori nije prestajala. “U slucaju da jos uvijek postoji ponuda da snimimo duet rado bi sve to uradila.” rekla je ona.

Edita je sada sve sokirala kada je na Instagramu podijelila sliku Karleuše iz hotelske sobe a na istoj je napisala ovo sto mozete jasno da vidite u nastavku. Navela je da je Jelena bila sa njenim bivsim deckom. Imam lijepe uspomene na svog bivseg koji je jako volio zelenu bolu. Neka ga blagoslovi visa sila, kroz osmijeh je rekla ona.

.