Šporet u prvom planu a kada vidite gdje suše sudove smučit će vam se: POGLEDAJTE kuhinju od Biljane Jevtić i Ace Ilića! OVO JE SRAMOTA

U nekoliko navrata ovo je poznati muzicki par koji je velikodusno dijeli oduvijek sve kutke u svom domu i to sa televizijskim ekipama te su pokazali koliko su mudro razmisljali da bi sredili sve kako su mislili. Zidovi u hodniku sa obojeni sa toplim tonovima dok se u sredini vide visoke stepenice koje sluze kao pregeda izmedju spavace sobe i kombinacije dnevnog boravka i trpezarije u ovom slucaju.

Dok je dom Biljane Jevtic i Ace zaista divan ovaj sada kuhinjski dio dugo vremena je sakriven od ociju javnosti. Zahvaljujuci Ivanu, koji je sada student prava i nasljedniku muzickog para danas je ovaj kutak za kratko vrijeme postao fokus svih onih koji su tokom karijere pratili od strane svih.

Kuhinja je jako mala, savršena je inace za troclanu porodicu sto sugerira da bi u kuci moglo da imaju dva kuhara. Kuhinjski elementi su inace u spanjolskom stilu i odlukuje sve sa zivim zutim tonovima i tu je bila ploca i siva radna ploca kako bi stvorila šarena ali i zivahna na sve strane atmosfera. Pogledajte sada kako izgleda kuhinja i recite nam kakvo je vase misljenje.