HISTORIJSKI EPILOG: CECA dobila Milija na sudu! UZEO JE 100 POSTO VLASNISTVO NA SEBE, A SADA JE SVE 50:50

Svetlana Ceca Raznatovič sada privodu kraj sudjenu kompozitora Aleksandra Milića svima poznatiji kao Mili. Ceca i Mili su zavrsili na sudu nakon sto je ona shvatila da je on registrovan kao vlasnik svih albuma koje je napravio u tom periodu sa pjevačicom iako su tu razliciti ugovori svo vrijeme bili.

Dogovor je od samog pocetka bio 50:50 ali pjevač to nije ispostovao i nije ga to ni zanimalo!

Sada se sve završava, sređuje, You Tube kanal je moj, i on je sređen. Neke pjesme su  i povučene dok se situacija ne riješi ali Mili i ja smo na sudu radi tih snimaka jer je dogovor bio 50:50 a on je naravno uzeoa na sebe 100 posto. Sudska presuda je sada 50 50 i on nema sta da se zali i da pita. moram da kazem svojoj publici da nije stvar u tome da kanal bude pretrpan. sve su pjesme tu ali stvari moraju da se postuju i sve mora da bude namjesteno na pravo mjesto.

Dogovor je bio drugaciji i nakon saznanja koji se incident desio, odlucila sam da okrenem sudski postupak protiv svog bivšeg kolege i to mi je jako smetalo.

Stvar je u tome da ljudi imaju pravo da zarade na skoro od svakih platformi. TO znaci da tu idu i naknade i profit. Kada su Ceca i Mili snimili album tu dogovra nije bilo. Rekao je da svaka pjesma ide Ceci jer je on vec placen za posao koji radi a Ceca sama finansira svoj album. Mili je placen kao saradnik i to je bio zajednički dogovor.