“HOĆU DA MU RODIM SINA!” Jeremićka odlijepila za biznismenom: Upoznala sam ga sa bivšim! Progovorila i o intimi: Bilo je strasno…

Razgovor koji je u toku oko veze voditeljke Jovane Jeremić i bogatog biznismena Dragana Stankovića i dalje je tema interesovanja.

Jovana Jeremić je u svojoj nedavnoj ispovesti odala do sada neotkrivene informacije o svom partneru Draganu Stankoviću, koje ranije nije iznosila.

Prilikom otkrivanja rekla je da se poljubac dogodio ispred Hrama Svetog Save na njihovom četvrtom spoju.

Uspomena na naš prvi poljubac zauvek će mi biti urezana u glavu. Desilo se to tokom našeg četvrtog spoja, upravo dok smo se vozili oko Hrama Svetog Save i naišli na crveno svetlo na raskrsnici. U tom trenutku mi je ukazao na nešto što mu je zapelo za oko, pa me je navelo da pitam šta je to. Dok sam se okrenula prema njemu, nagnuo se i poljubio moje usne. U tom uzbudljivom trenutku znala sam da je on čovjek kojeg sam čekala. Poljubac je bio ispunjen strašću i emocijama, šaljući nalet energije kroz cijelo moje biće. U tom trenutku sam shvatio da je on taj. Jovana, koja čeka sina, otkriva i da je svog novog partnera upoznala sa bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem.

– Moja želja je da sa njim zatrudnim i rodim dete. Nije van sfere mogućnosti da razmišljam o drugom djetetu, već samo sa čovjekom koji mi drži srce. Imao sam prilike da upoznam i njegovu bivšu suprugu Voju i evidentno je da se veoma poštuju. Voja mu je izrazio divljenje, navodeći da je izuzetan i da je izuzetno zadovoljan Draganom – zaključuje Jovana Jeremić.