Hvala mom šuraku na 0vom savjetu: Moja mašina za pranje rublja troši 50% manje struje i ŠTEDIM pri svakom pranju!

Rast cijena električne energije postao je glavna tema rasprava u medijima i obiteljskim okupljanjima. Zbog toga je važno pronaći načine kako smanjiti troškove energije. Evo nekoliko korisnih savjeta koji vam mogu pomoći u tome.

S obzirom na to da mnogi ljudi rade od kuće zbog pandemije, potrošnja električne energije je porasla. Stoga je važno pronaći načine kako smanjiti tu potrošnju. Jedan od načina je pravilna instalacija radijatora. Pazite da radijatori nisu prekriveni, kako bi mogli efikasno emitirati toplinu. Također je važno koristiti rolete kako bi se smanjila potrošnja energije za grijanje i hlađenje prostorija.

Također možete smanjiti troškove vode tako što ćete se ograničiti na kratka tuširanja umjesto kupanja, čime možete uštedjeti značajne količine vode. Također, pazite da perilica rublja bude puna prije nego što je pokrenete, kako biste smanjili potrošnju vode i energije.

Također je važno održavati optimalnu temperaturu u hladnjaku, što može rezultirati uštedom energije. Podesite temperaturu između 4°C i 7°C kako biste sačuvali hranu, izbjegavajući prenisku temperaturu koja može povećati potrošnju energije.

S malim promjenama možete postići značajne uštede energije i novca. Nadamo se da će vam ovi savjeti biti korisni!