“Igore molim te da mi sada oprostiš.”Milena Popović na čudan način tražila oprost od pokojnog supruga i iskazala mu ljubav! (FOTO)

Dok je gostovala u programu Milena, inače udovica pokojnog Srpskog političara Olivera Ivanovića je podijelila priču o tome kako je prvi put pojavila se na putu kao i njen suprug. Milena je javno objavila kakva je to ljubavna veza sa Igorom Jurićem bila, a onda je sve iznenadila. Njihova ljubav je tu duge dvije godine. Milena se prisjetila zivota sa svojim suprugom i istakla je da je i kada je vidjela Olivera da je znala da je to ljubav zivota.

Ona je državna tajnica u Ministarstvu turizma i mladih i postala je poznata među domaćim stanovništvom nakon tragicne smrti supruga oLIVERA iVANOVIĆA. Nakon razdovlja tuge i samoće ona je pronašla radost u društvu Igora sa kojim je produljila vezu. Tetovaza Milene služi kao podsjednik da je njena ljubav dugotrajna i da je tu. Ona je otkrila da je tetovirala njegov potpis nakon sto je on umro.

Mjesec januar se pokazao kao mjesec izazova.. Milena je odlucila da sacuva potpis Olivera Ivanovića na svom tijelu da bi on zivio i dalje tu. Milena je u sretnoj vezi sa drugogodišnjem suputnikom Igorom sa kojim sada dijeli svoj zzivot.