Od djetinstva majka je šišala “na šerpu” DA LI PREPOZNATE ovu pjevačicu sa SLIKE! SADA VELIKA ZVIJEZDA

Poznati umjetnik iz Novog Sada je odlucila da podijeli sliku iz vremena kada je bila mala, kada nisu imali nista, te je sa ovim slikama izazvala osmijeh kod svih ljudi. Poznata pjevačica Natasa je poznata kao Novosadska BArbika ali ona ne odustaje da objavljuje slike iz svoje mladosti. Slike koje su nastale u njenom domu pokazuje Natasu kako je u posebnom izdanju, ima na sebi roza džemper sa kosuljom i na glavi je “šerp frizura.”OVO JE STIL MOJE MAJKE.” – nasalila se pjevacica.

Ona je suočena sa izazovom sa tri neuspjela braka i jako cesto je bila predmet medijskih šala. Onos to je zaista vrijedno jeste njena porodica koja je oduvijek bila uz nju i jako je sretna uz svoju djecu uz Hanu i Katju. Njena sestra i majka su njena najveća podrška.

ONa je rođena 25. septembra 1980 godine u Novom Sadu. Sada je tu vise od dvije decenije karijere i postala je prepoznatljiva na domaćoj sceni. NAtaša je stekla popularnost sa svojim vokalom, harizmom.

Od tada je ona imala uspješne albume a neki od njenih je jako popularno “Mala leđa” “Original” “Dobrodosao u klub” i td.

Osim karijere ona je u medijima jako često radi svojih nastupa pa i njen privatni zivot je jako izlozen.