IMAM 23, A MOJ DEČKO 71 GODINU, HOĆE DA SE VENČAMO – NE ZNAM ŠTA ĆU SAD: BUDUĆA SVEKRVA JOJ ULILA STRAH U KOSTI

Odnos žene i muškarca koji je od nje stariji 48 godina izazvao je mnoštvo komentara na Redditu, ističući jedinstvena iskustva s kojima se susrela.

Priznanja otkrivena na Redditu su izvanredna i zapanjujuća, često ostavljajući publiku zadivljenom sirovom iskrenošću koju pokazuju uključeni pojedinci. Takav je bio slučaj kada je mlada žena hrabro otkrila detalje svog romantičnog putovanja, odlučivši ih podijeliti sa Reddit zajednicom. Značajna razlika u godinama između nje i njezinog partnera predstavljala joj je veliku poteškoću. S 23 godine, nalazi se u vezi koja traje dvije godine s dečkom koji ima 71 godinu.

Iako je njezina ljubav prema njemu ogromna, naišla je na određene poteškoće koje su je zbunile. Nedavno je načeo temu braka, što je izazvalo val nesigurnosti u njezinim mislima. Skupila je hrabrosti da izrazi svoju zabrinutost i potražila je smjernice od anonimnih pojedinaca na Redditu. U svojoj je poruci spomenula da se njegova majka trenutno bori s Alzheimerovom bolešću ili demencijom i da je u slabom stanju. To je navodi da vjeruje da će doći trenutak u njegovom životu kada će mu trebati dodatna pomoć. Iako njegov otac nije imao problema s pamćenjem, doživio je moždani udar.

Kako nije imao vlastite djece, izrazila je spremnost brinuti se za njega u njegovim poznim godinama. Razmišljala je o konceptu brige za svog starijeg partnera dok istovremeno upravlja poslom i karijerom. Iako se može činiti neobičnim razmišljati o sklapanju braka, čvrsto je vjerovala da desetljeće ili dva blaženstva s njim nadmašuje alternativu ničemu. Njezina jedina želja bila je utvrditi svoju prikladnost kao pojedinca koji mu može pružiti brigu i ljubav. U trenutku kada je podijelila svoju vijest, zapljusnuli su komentari. Dio odgovora nudio je smjernice, sugerirajući da bi trebala sklopiti brak s njim “jer ljubav nadilazi godine”. S druge strane, većina ju je pozvala da pobjegne i ne protrati svoje najbolje godine sa starijim gospodinom. “Nemojte protraćiti vrhunske godine svog postojanja.

Ne ponašajte se glupo! Time ćete se transformirati u njegovu skrbnicu, a ne u njegovu suprugu. Nemojte ovako potkopavati vlastiti potencijal! Vrijedni ste više. Ne trošite tvoje mladenačke godine služe drugoj osobi. Ovo je nepromišljena odluka.” Redditori su izrazili svoju zabrinutost u odjeljku za komentare, naglašavajući dugotrajne posljedice i štetan utjecaj koji će ova odluka imati na nečiju budućnost. Podijelile su priče žena koje su doživjele slične situacije i sada duboko žale zbog svojih izbora. Ove su žene stalno preopterećene i opterećene jer su prisiljene žonglirati sa zahtjevnim ulogama medicinske sestre i sobarice, bez ikakvog predaha.

Financijska ograničenja sprječavaju ih da traže pomoć, pogoršavajući stres koji svakodnevno trpe. Unatoč tome, postojala je žena koja se poistovjetila s ovom pričom i otvoreno priznala da se udala za znatno starijeg muškarca, što je odluka koju nikad nije požalila. Prema The Sunu, izrazila je duboku naklonost prema svom preminulom suprugu koji je preminuo od raka. Osvrćući se na prošlost, izjavila je da bi se još jednom odlučila udati za njega, kad bi joj se pružila prilika ponovno se prisjetiti tih trenutaka, znajući s neizbježnim gubitkom s kojim će se suočiti.