SLAVLJE U PORODICI: BAKA TVRDI DA JE TRUDNA S DEČKOM KOJI JOJ MOŽE UNUK BITI, MAŠE POZITIVNIM TESTOM

U nevjerojatnoj dobi od 61 godine, slobodna žena tvrdi da čeka dijete. Koliko je neobična trudnoća u njezinim godinama, može se mjeriti samo snimka koja kruži društvenim mrežama, a na kojoj se vidi kako je ljubi mladić kojeg bi lako mogli zamijeniti s njezinim unukom.

U videu koji jasno ukazuje na njihov odnos, ona i gospodin proslavili su objavu spola svoje bebe. Baka Silvija, okićena u ružičastoj haljini, stajala je ispred kulise ukrašene plavim i ružičastim ukrasima na zidu. Dok ju je partner obasipao poljupcima, ponosno je pokazala pozitivan test na trudnoću.

Par je pozirao i s malenim dječjim cipelicama, a u jednom trenutku mladić joj je s ljubavlju poljubio trudnički trbuščić. Porijeklo ovog nekonvencionalnog para, kao i identitet glumaca u videu, ostaje neotkriven. No, korisnici Instagrama ostali su zatečeni te su kroz komentare izrazili svoje čuđenje.

Korisnici Instagrama diljem svijeta izrazili su nevjericu, pitajući je li ona milijarderka, nazivajući to šalom, odgovarajući “bez komentara” i uspoređujući situaciju s horor filmom.