Isprobajte trodnevnu jogurt dijetu koja može smanjiti težinu za 4 kg: Evo kako je prilagoditi za tjedan dana, s potvrđenim odličnim rezultatima

Provodeći ovu trodnevnu jogurt dijetu moguće je skinuti do četiri kilograma, a po potrebi se može produžiti na sedam dana.

Temelj ove dijete leži u jogurtu, namirnici koja pospješuje probavu i potiče optimalan rad probavnog sustava. Prepun kalcijevog laktata, jogurt pomaže u ubrzavanju prerade hrane u crijevima i olakšava eliminaciju štetnih toksina iz tijela.

Pridržavanjem ove dijete u trajanju od tri dana, pojedinci imaju priliku skinuti ukupno 4 kg. Međutim, vrijedi napomenuti da se ovaj režim može produžiti na trajanje od sedam dana. Brojni pojedinci potvrdili su jednostavnost ove dijete jer ne izaziva osjećaj umora, a rezultati su vidljivi vrlo brzo.

Plan obroka za jogurt dijetu sastoji se od:

Dan:

Za doručak uživajte u porciji nemasnog jogurta u kombinaciji sa žitnim pahuljicama po vašem izboru. Za ručak kušajte zdravu kombinaciju kuhanog povrća, riže i malo maslinovog ulja, začinjenu solju i paprom. Završite svoj obrok na slatkoj noti uz divnu porciju blagog voćnog jogurta.
Za večeru uživajte u osvježavajućoj salati od mrkve, jabuke i slatkih 50 grama šunke. Lagano ga popržite na maslinovom ulju za dodatni okus. I ne zaboravite ga preliti malom količinom jogurta prije posluživanja.

Dan:

Započnite dan s osvježavajućim i hranjivim doručkom: laganim probiotičkim jogurtom u kombinaciji s hrskavom salatom od krastavaca. Za ručak se prepustite ukusnom jelu od blago začinjene puretine kuhane u zdravom maslinovom ulju, popraćeno mješavinom paprika, rajčica i gljiva. Ne zaboravite ga preliti malom količinom jogurta nakon što se ohladi.
Za večeru vas čeka prekrasna kombinacija jogurta i šumskog voća.

Dan:

Za doručak uživajte u prekrasnoj kombinaciji jogurta pomiješanog s naribanom jabukom, sirom, cimetom i malo soli. Za ručak kušajte pečeni file oslića popraćen osvježavajućim krastavcima, jogurtom i malo senfa. Na kraju, uživajte u ugodnoj večeri koja se sastoji od tjestenine pomiješane s jajetom, sitno sjeckane paprike i malo nemasnog jogurta.

Kako biste slijedili sedmodnevni plan prehrane, preporuča se uključiti 30 minuta dnevne tjelovježbe u svoju rutinu.

Prije početka preporuča se potražiti savjet liječnika, kao i kod svakog djeteta.