Izgleda da je đavo došao po svoje: Nema snage ni ustati svi detalji Jelenine operacije pojavili se u javnosti! (FOTO)

Kada govorimo o Jeleni vjerujemo da na ovom svijetu nema osobe koja ne zna nesto o njoj ili da nesto nije procitala ili vidjeli neki njen skandal koji joj se desio. Svi mi znamo da je ona od rijetkih a mozda i jedina o kojoj govore svi pa i neki strani svjetski mediji. Kako o njenom Instagram profil mozemo da vidimo veliki broj ljudi je prati  i svi vole da joj vide kombinacije koje svak dan objavljuje i mijenja.

Ona se ne plasi da obuce nesto na sebe jer je osoba koja uvijek zna kako da iznese sve to i kako da za kratko vrijeme skrene i paznju na sebe. Kako smo saznali imala je i neku operaciju o kojoj nije htjela mnogo da govori a naime ovdje se radi o tome da je imala miome koje je morala da odstrani. Kako to obicno ide putem drustvenih mreza odlucila je da se oglasi i napisala je da je ziva i da je imala jedan od zahvata ali  da je sve proslo dobro i da se dobro osjeca.

Sada su ovu sliku objavili svi pogotov njene fan stranice, pa niko nije siguran u kojem periodu se desilo ovo Jeleni. Ona je uvijek sklona skandalima ali mozda i nije takva da nije imala takvu karijeru. Kakvo je vase misljenje o njoj i njenom nacinu zivota.